Jurnalista şi scriitoarea Svetlana Aleksievici, laureată cu Nobel pentru Literatură pe 2015, şi-a anulat participarea la FILIT Iaşi din cauza unor probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi au anunţat anularea participării scriitoarei Svetlana Aleksievici la ediţia a cincea a FILIT.

„O situaţie medicală apărută în cursul zilei de 3 octombrie o obligă să îşi suspende participarea la toate evenimentele din luna octombrie. Agenţia literară Galina Dursthoff, care o reprezintă pe scriitoare, ne-a informat asupra situaţiei, cu menţiunea că Svetlana Aleksievici doreşte să participe la ediţia din 2018 a FILIT Iaşi, pentru a se întâlni cu publicul din România”, au transmis organizatorii.

Ea urma să aibă o întâlnire cu publicul în cadrul seriei de evenimente „Serile FILIT”, pe 7 octombrie, de la ora 20.00.

Programul celorlalte evenimente de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi va rămâne aşa cum a fost anunţat, iar în perioada 4-8 octombrie publicul se va întâlni la Iaşi cu unii dintre cei mai importanţi scriitori din ţară şi străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.