"Bine aţi venit la Hawkins, 1959, înainte ca lumea să fie dată peste cap", astfel a anunţat, miercuri, Netflix prequel-ul serialului său de succes "Stranger Things", o nouă poveste pe scenă care va fi lansată la sfârşitul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În timp ce serialul se apropie de sfârşit şi a fost deja transpus în benzi desenate, o nouă piesă se va întoarce la originile universului imaginat de fraţii Duffer. Piesa se va numi "The First Shadow". 

Noua piesă, scrisă de Kate Trefry, va avea premiera mondială la Teatrul Phoenix şi va fi regizată de câştigătorul premiului Tony Stephen Daldry, regizorul filmelor "Billy Elliot" şi "The Hours".

Hawkins, 1959: un oraş obişnuit cu probleme obişnuite. Maşina lui Hopper nu porneşte, sora lui Bob nu ia în serios emisiunea lui de radio, iar Joyce vrea să plece cât de curând poate. Când noul elev Henry Creel şi familia lui sosesc, descoperă că un nou început nu este atât de uşor... iar umbrele trecutului par să îi prindă din urmă.

"Stranger Things" a fost reînnoit pentru un al cincilea şi ultimul sezon. Al patrulea sezon, care a fost difuzat în 2022, a fost împărţit în două părţi şi a avut un succes uriaş, devenind una dintre cele mai urmărite producţii ale Netflix.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.