Ştirile „Focus” de la Prima TV vor fi prezentate într-o nouă formulă, dintr-un nou studio şi în format HD începând cu 7 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Focus” prezintă o echipă lărgită de prezentatori şi reporteri, cu Andreea Berecleanu la pupitrul „Focus 18” şi Sebastian Zachmann ca senior corespondent pe zona de politic. El va explica pentru telespectatori toate deciziile luate de Guvern, Parlamentul României sau de preşedintele României.

Jurnalele „Focus” aduc în fiecare seară, de la ora 18:00, cele mai proaspete si relevante informaţii, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă şi modernă, un suport versatil pentru noul studio virtual.

Din 7 decembrie, cele mai importante ştiri, cele de la ora 18.00, vor fi prezentate de luni până joi de Andreea Berecleanu şi de vineri până duminică de Marius Saizu.

Celui mai important jurnal i se alătură ştirile de după amiază, prezentate de Livia Graur, de luni până vineri, de la ora 15.00, şi de ştirile nopţii, prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Florin Căruceru şi Anca Serea vor prezenta ştirile sportive la Prima TV. Toate noutăţile din domeniu vor fi relatate dintr-un unghi obiectiv, concentrat pe eroii sportivi ai zilei. Cele mai recente rezultate, noutăţi despre sportivii români, toate competiţiile de amploare vor fi prezente în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, „Focus 18”. Astfel, telespectatorii vor afla cele mai noi ştiri din fotbal, handbal, tenis, Formula 1, baschet şi nu numai.

Odată cu relansarea „Focus”, începe şi campania editorială „Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe oamenii de rând, pe poveştile lor de viaţă, pe extraordinarul din fiecare dintre noi şi mai ales pe ceea ce aduc societăţii eroii acestor zile. Fie că este vorba despre medici, militari, donatori de plasmă sau despre oameni cărora nimeni nu le dădea vreo şansă să se vindece de Covid-19.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.