Televiziunea Română lansează stagiunea de ”Teatru în TVR”, pe 1 iunie, urmând ca la sediul televiziunii, în curtea radiodifuzorului public, să fie prezentate spectacole realizate de teatrele partenere, în cadrul unui proiect demarat şi coordonat de Casa de Producţie TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Demersul vine în spiritul unei tradiţii de şase decenii, timp în care Televiziunea Română a promovat teatrul pe micile ecrane şi continuă, în ciuda problemelor financiare, să producă şi să difuzeze adaptări tv ale pieselor”, au transmis reprezentanţi ai TVR.

Primul spectacol al stagiunii, programat de Ziua Internaţională a Copilului, la ora 18.00, aduce în scenă actorii Teatrului Ion Creangă, cu spectacolul ”Clowns”, în regia lui Ştefan Ruxanda.

Din distribuţia spectacolului fac parte Florin Gorgon-Grigorescu, Consuella Gorgon-Grigorescu, Cătălin Gorgon-Grigorescu şi Oana Sterie.

Biletele pot fi cumpărate de la Teatrul Ion Creangă şi de la distribuitori. Accesul publicului se va face prin intrarea TVR din strada Muzeul Zambaccian, începând cu ora 17.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.