Spectacolul „Van Gogh, The Immersive Show" va fi lansat la 1 martie la MINA, Museum of Immersive New Art. Spectacolul este o producţie proprie, creată şi regizată de studioul Les Ateliers Nomad şi acompaniată de coloana sonoră semnată de Alexei Ţurcan, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspirat din scrisorile lui Van Gogh către fratele său, spectacolul îşi propune să ofere publicului o incursiune captivantă în operele celebrului artist olandez. Citatele selecţionate din corespondenţa lui Van Gogh aduc o notă personală şi profundă în naraţiune.

„Van Gogh, The Immersive Show" nu este doar o prezentare digitală a lucrărilor de artă ale maestrului, ci o călătorie interactivă şi emoţionantă în universul său creativ, care îmbină tehnologia de ultima generaţie şi proiecţiile spectaculoase cu geniul artistic al lui Vincent Van Gogh.

Printre operele pe care le veţi putea admira în cadrul spectacolului imersiv se numără binecunoscutele „Noapte înstelată", „Autoportret", „Lan de grâu cu corbi", „Irişi", „Mâncătorii de cartofi" dar şi opere din perioada de creaţie timpurie.

Această producţie de excepţie marchează un nou sezon în cadrul MINA şi confirmă angajamentul organizatorilor de a aduce în faţa publicului experienţe culturale senzoriale, inovatoare şi memorabile.

„Van Gogh, The Immersive Show" va rula pentru o perioadă de 6 luni. Biletele sunt disponibile pentru achiziţionare pe site-ul MINA. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.