Spectacolul ”Jurnalul lui Robinson Crusoe”, un musical după ”Insula”, de Gellu Naum, regizat de Mihai Măniuţiu, va avea premiera la Teatrul Odeon din Bucureşti sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Majestic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 18, 22, 23, 29 şi 30 iunie, de la ora 19.00, informează Teatrul Odeon.

Distribuţia spectacolului este alcătuită de: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia, Ionuţ Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Oana Ştefănescu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaş, Relu Poalelungi şi Alex Neagu. Cântecele sunt semnate de Ada Milea.       

”Jurnalul e un text circular, ironic şi autoironic, asemenea cântecelor pe care Ada le compune în aşa fel, încât să poată fi îndelung fredonate, fără a-şi pierde vraja. Vrajă care constă în capacitatea de a ne proiecta pe noi, cei din afara scenei, în chiar centrul scenei, şi de a ne îngădui, cu graţie, să ne identificăm cu oricare personaj. Cu unul sau cu altul, ori cu toate, pe rând. Şi asta deoarece, în acest musical plin de vervă şi candoare, e vorba despre dragoste, fidelitate, inocenţă,  trădare, singurătate şi, mai ales, despre puterea tămăduitoare a fanteziei”, a spus Mihai Măniuţiu.

Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 15,90 lei şi 31,80 lei de la casa de bilete sau online, de pe site-ul teatrului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.