Premiera spectacolului "Jack şi vrejul de fasole", o nouă producţie adresată copiilor cu vârsta peste 5 ani, pus în scenă după bine-cunoscuta poveste scrisă de Joseph Jacobs despre o lume în care creativitatea şi curajul reuşesc să transforme realitatea, va avea premiera sâmbătă, de la orele 11.00 şi 18.00, la Sala Rapsodia a Teatrului "Ion Creangă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un schimb bizar - pentru câteva boabe de fasole, aşa-zis magice - este primul pas într-o călătorie plină de neprevăzut, în care surprizele îl pândesc la tot pasul pe Jack. Vis sau realitate, uriaşul vrej de fasole apărut peste noapte în curtea casei tânărului erou devine o scară spre un univers fantastic, în care un prezent lipsit de strălucire poate fi răsturnat în favoarea unui viitor fericit.

Astfel, în viziunea regizorală a lui Octavian Jighirgiu, asistat de echipa de creaţie alcătuită din Victoria Bucun (coregrafie), Eduard Petru Jighirgiu (muzica), Andrei şi Roxana Răduţ (decor şi costume), Radu Nechit şi Vlad Bacalu (video design) şi Adrian Buliga (light design), spectacolul devine o pledoarie pentru bucuria şi dorinţa de a descoperi a tuturor celor care nu şi-au pierdut candoarea prin hăţişurile vieţii adulte.

"De ce Jack şi vrejul de fasole? Pentru că în inocenţa personajului principal stă o forţă imbatabilă menită să învingă toate nedreptăţile unei lumi tot mai haotice. Dincolo de poveste, în balansul dintre cele două planuri, cel real şi cel de mai sus de cer, stă ascunsă o profundă aspiraţie umană: visul unei lumi mai bune”, declară regizorul Octavian Jighirgiu.

Spectacolul beneficiază de o reprezentaţie suplimentară la Sala Rapsodia duminică, 10 martie, ora 11.00. Biletele sunt disponibile online, pe www.entertix.ro şi www.myticket.ro, sau la Casa de Bilete a Teatrului, aflată pe Str. Amzei, nr. 13 - nr. tel. 0767.934.374.

Biletele se pot achiziţiona şi de la Sala Rapsodia, prin punctul mobil de ticketing deschis de Teatrul "Ion Creangă" cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.