Spectacolul de teatru coregrafic ”L’Om DAdA”, de Gigi Căciuleanu, va fi difuzat de Televiziunea Română luni, de la ora 21.10, pe TVR 2, şi online, pe TVR+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul va mai fi difuzat vineri, de la ora 23.00 şi sâmbătă, de la ora 18.00, de TVR Internaţional, sâmbătă, de la ora 16.00, de TVR Moldova,  şi duminică, 18 iunie, de la ora 22.00, de TVR 3.

”L’Om DAdA” poate fi urmărit online pe TVR+ atât în timpul difuzării pe canalele TVR, cât şi în înregistrarea disponibilă după programarea acestuia la TVR 2.

Spectacolul va fi difuzat în cadrul proiectului ”Generaţia 7X” al Casei de Producţie TVR, care celebrează artiştii născuţi în anii 1946 – 1947, care au ”scris parte din istoria teatrului universal”.

”L’Om DAdA”, cu Gigi Căciuleanu şi Lari Giorgescu, este realizat în parteneriat cu Fundaţia Art Production - preluare de la Teatrul Naţional Bucureşti.

”Toţi suntem dadaişti. Defragmentăm, aruncăm ceva din noi pe scenă şi în viaţă. De ce «L’Om DAdA»? Pentru că am vrut să alătur aceste cuvinte, «om» în limba română, cu «dada» - universalul. Am pornit de la «L`homme approximatif», textul lui Tristan Tzara, teribil de poetic, deloc absurd, frumos, nefragmentat, stufos, plin de semnificaţii, foarte actual chiar şi după 100 de ani. Omul aproximativ este de fapt arhetipul omului cât se poate de exact, şi anume actorul şi dansatorul", a spus Gigi Căciuleanu.

Teatrul Naţional de Televiziune este un proiect Casa de Producţie TVR, difuzat pe canalele TVR şi online pe TVR+.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.