Spectacolul „C.F.R. - Cometa, Copilul şi Căţelul”, pus în scenă de Alexandru Dabija după texte de I.L. Caragiale, va putea fi vizionat joi, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Teatrului Odeon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul este o dramatizare din „Despre cometă - prelegere populară“, „Justiţia română. Secţia corecţională“, „D-l Goe...“, „Bubico“ şi „Atmosferă încărcată”. El a avut premiera pe 25 martie 2012.

Scenografia este semnată de Cristina Milea, muzica - de Ada Milea, iar distribuţia este alcătuită din Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Oana Ştefănescu, Paula Niculiţă, Nicoleta Lefter, Constantin Cojocaru, Ionel Mihăilescu şi Pavel Bartoş.

„C.F.R. - Cometa, Copilul şi Căţelul”, prezentat în mai multe festivaluri din ţară, va fi disponibil online până duminică, 28 iunie, ora 24:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.