Actorii Leonid Doni, Andreea Mateiu şi Octavian Strunilă vor juca duminică, de la ora 18.00, pe scena Teatrului "George Cirprian" din Buzău în spectacolul "Bărbaţii la 40, Femeile la 43".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bărbaţii la 40, Femeile la 43" este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel putin o dată în viaţă. Dacă despre bărbaţi este bine ştiut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. Să te înşele soţia cu "cel mai prost din clasă", să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că eşti un om prea bun la suflet, sunt  problemele cu care se confruntă personajele surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 şi apoi la 43 de ani.

Spectacolul este scris şi regizat de Octavian Strunilă.

Preţul unui bilet este de 80 de lei. Biletele se pot cumpăra online  https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php sau de la Teatrul George Ciprian şi de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” din bdul. Nicolae Bălcescu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.