Sosirea vedetelor pe covorul roşu al galei Primetime Emmy va putea fi urmărită în direct, duminică noapte, la E!, în timp ce postul HBO 2 va transmite live, de la ora 03.00, ceremonia de premiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În seara zilei de duminică, la Los Angeles vor fi decernate premiile Primetime Emmy, care recompensează cele mai bune realizări în domeniul producţiilor de televiziune din întreaga lume.

Ceremonia va avea loc la Microsoft Theater şi va fi prezentată de Stephen Colbert.

Transmisiunea E! va începe la ora 01.00. ”Live From The Red Carpet: The 2017 Primetime Emmy Awards” acoperă momentele sosirii vedetelor pe covorul roşu al Microsoft Theater din Los Angeles. Programul va fi reluat luni, de la ora 18.00, şi miercuri, de la ora 19.00.

Gala premiilor Primetime Emmy va începe la ora României 03.00 şi va putea fi vizionată în direct pe HBO2.

Emisiunea ”Saturday Night Live” şi serialul ”Westworld” domină lista nominalizărilor la premiile Primetime Emmy, fiecare cu câte 22.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.