Sony Pictures Television şi Warner Bros. Discovery au anunţat, marţi, prelungirea parteneriatului de conţinut în Europa Centrală şi de Est, prin care titluri din lista de filme de lungmetraj Sony Pictures Entertainment şi seriale TV selectate vor fi difuzate în exclusivitate atât la televiziunile HBO, cât şi pe platforma de streaming HBO Max în întreaga regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la „Whitney: I Wanna Dance With Somebody”, filmul biografic despre viaţa lui Whitney Houston, şi „A Man Called Otto” în care joacă Tom Hanks, până la cele mai aşteptate filme de pe lista de lansări viitoare ale Sony Pictures Entertainment, parteneriatul va aduce unele dintre cele mai mari titluri şi francize celor care urmăresc HBO şi HBO Max.

Printre titlurile viitoare din lista Sony Pictures Entertainment se numără: „Spider-Man: Across the Spider-Verse”, „Gran Turismo”, „Equalizer 3”, următoarea ecranizare a francizei „Ghostbusters” şi noile lungmetraje din universul „Spider-Man” (inclusiv „Kraven the Hunter”, „El Muerto” şi „Madame Web”).

Parteneriatul va include, de asemenea, accesul abonaţilor HBO şi HBO Max la o selecţie extinsă a celor mai populare filme din catalogul Sony Pictures Entertainment, inclusiv filme din francizele „Spider-Man”, „Jumanji”, „Men In Black” şi „Hotel Transylvania”.

Serialul de televiziune „Accused”, lansat în ianuarie pe Fox în SUA, aducând cele mai mari audienţe ale reţelei din ultimii trei ani, precum şi drama britanică Without Sin, nominalizată la BAFTA, şi titlurile „Twisted Metal” şi „Lucky Hank”, sunt şi ele incluse în acord.

Acordul pentru filme şi seriale de televiziune dintre Warner Bros. Discovery şi Sony Pictures Entertainment cuprinde teritoriile din Europa Centrală şi de Est, aducând aceste titluri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia de Nord şi Kosovo.

„În calitate de studio independent cu un portofoliu foarte aşteptat de filme de lungmetraj şi seriale de televiziune de la Hollywood în faţa noastră şi cu o diversitate mare de conţinut clasic în biblioteca Sony Pictures, ne aflăm într-o poziţie unică în care putem conecta conţinutul excelent cu publicul din întreaga lume. Acest nou acord extins cu partenerii şi prietenii noştri de la Warner Bros. Discovery este o modalitate extraordinară de a aduce acest conţinut publicului HBO şi HBO Max din Europa Centrală şi de Est”, a declarat Mark Young, Executive Vice President, Networks & Distribution, Sony Pictures Television EMEA

Ragnhild Thorbech, Senior Vice President, Programming and Acquisitions EMEA, Warner Bros. Discovery, a declarat: „Prelungirea acestui parteneriat multianual le permite abonaţilor noştri din Europa Centrală şi de Est să să se bucure în continuare de o gamă incredibilă de filme de lungmetraj şi seriale TV de la Sony pe HBO şi HBO Max, ca parte a abonamentului lor existent. Alături de titlurile din familia de mărci Warner Bros. Discovery, inclusiv HBO Originals, Warner Bros., Max Originals şi universul DC, acest tip de parteneriate ne ajută să ne asigurăm că oferim cel mai bun mix de conţinut posibil”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.