Show-ul "Românii au talent" a fost lider de audienţă, vineri, pe toate segmentele de public, cu peste 2 milioane de telespectatori, anunţă Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul de maximă audienţă de la 21.13, peste 2,8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, înregistrând 13.8 puncte de rating şi 38.6% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating şi 13.3% share.

Şi în cea de-a doua semifinală live, telespectatorii şi juraţii şi-au ales favoriţii, aşa că trupa OK World Wide şi George Aghinea merg în marea finală. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro. 

Juriul a ales vineri seară şi cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, Don Elvis. Premiul este de 10.000 de euro. 

A doua semifinală live a încântat românii şi cu două momente speciale, aduse pe scenă de Andra şi de trupa La Familia.

Au trecut 20 de ani de la lansarea primului album La Familia, iar acesta este un an important pentru Sişu şi Puya. Cei doi au revenit pe scenă şi la "Românii au talent" au cântat melodiile" Mai vrei" şi "Tupeu de borfaş".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.