Sezonul trei al emisiunii "Vis sau Realitate", un concept de Sebastian Ţopescu, revine în aprilie, episoadele urmând să fie difuzate în fiecare săptămână pe TVR1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea schimbă destinul a nouă celebrităţi pentru o zi. Mai mult de 100 de invitaţi au participat la evenimentul de lansare a noului sezon, între care Adina Buzatu, Zoli Toth, Alexandra Ungureanu, Lia Bugnar, Maria Obretin.

Echipa tehnică a sezonului trei este condusă de Roxana Ardelean, care a a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industria de film, ca Nicholas Cage, Cameron Boyce, Paula Patton, Tim Ahern şi mulţi alţii.

Întreaga echipă de producţie a emisiunii a suferit modificări în cel de-al treilea sezon: "Pentru noul sezon am pregătit o identitate complet nouă a emisiunii, grafică şi story-lineuri reinterpretate. Avem o strategie nouă cu care ne-am propus să creăm un produs media care să inspire un public cât mai numeros. Am acceptat invitaţia de a mă alătura echipei VSR pentru că ştiu cât potenţial există în formatul lui Sebastian", spune Vlad Plavicheanu, producător. 

"Vis sau Realitate" conceptul creat de Sebastian Ţopescu, a fost nominalizat la categoria "Original Formats" în cadrul premiilor Pitch and Play Live!. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.