“The Queen’s Gambit”, “The Mandalorian”, “Saturday Night Live”, “The Crown” şi “Pose” se numără între principalii câştigători ai primei runde Creative Arts Emmy Awards, care au fost acordate sâmbătă seară la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix s-a impus între reţele şi platforme de streaming, cu 12 victorii, dintre care şapte trofee au fost primite de miniseria “The Queen’s Gambit”, inclusiv pentru costume, machiaj, scenografie şi imagine.

Ceremonia a fost ţinută în aer liber, în complexul L.A. Live, ia în contextul sanitar numărul participanţilor a fost redus faţă de alţi ani.

Prima dintre cele trei seri Creative Arts Emmy Awards a coincis cu a 20-a comemorare a atacurilor teroriste de pe coasta de est a SUA. În acest sens, au fost aduse omagii victimelor.

Anul acesta, Creative Arts Awards, care recompensează reuşitele creative şi tehnice, vor fi acordate în cadrul a trei evenimente împărţite în două zile, 11 şi 12 septembrie. 

La ceremonia de duminică după-amiază vor fi înmânate premii pentru animaţie, realizare de documentar şi reality-show, iar la cea de duminică seară, între altele, pentru actor şi actriţă invitaţi, muzică şi versuri, film de televiziune şi varietăţi.

Între prezentatorii aleşi de organizatori, Television Academy, se numără RuPaul, Carl Clemons-Hopkins, J.B. Smoove, Nicole Byer, Tituss Burgess, Daniel Dae Kim şi Bear Grylls.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.