Shade şi Angie continuă investigaţiile în sezonul 4 al serialului "Detectivi particulari" ("Private Eyes"), la DIVA. Cele 12 noi episoade urmează să fie difuzate din 28 februarie, de luni până vineri, câte două de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce este pus în faţa unui test de paternitate, Matt Shade (Jason Priestley) îşi dă seama că o familie este un angajament mult mai solicitant decât anticipase vreodată şi se străduieşte să menţină un echilibru între agenţie şi viaţa de acasă. Preocupată să îşi susţină partenerul, detectivul Angie Everett (Cindy Sampson), decide să facă le facă un test ADN în secret lui Matt şi presupusei sale fiice. Un caz urgent devine o intervenţie binevenită care să le distragă atenţia de la problemele personale, iar cei doi se adâncesc în misterul unei familii bogate a cărei petrecere pe tema Gatsby devine un cadru pentru lupte de putere... şi crimă.

Ajutaţi de talentata lor asistentă, Zoe Chow (Samantha Wan), Shade şi Angie continuă să lucreze cot la cot ca o maşinărie bine unsă, valorificând punctele forte ale celuilalt şi resimţind permanenta tensiune romantică dintre ei. Cazurile noi includ un jaf armat care implică noul camion de mâncare al lui Don (Barry Flatman), un celebru jucător de golf ce are un urmăritor, o crimă misterioasă într-un club de jazz şi nunta unui prieten apropiat, care este stricată de o vânătoare de comori.

În acest sezon revin şi Don Shade (Barry Flatman), Jules Shade (Jordyn Negri), Becca D'Orsay (Nicole DeBoer), Liam Benson (Jonny Gray), Nora Everett (Mimi Kuzyk), Inspectorul Mathilde Carson (Linda Kash), ofiţerul Danica Powers (Ruth Goodwin) şi Tex Clarkson (Brett Donahue), dar şi noi personaje interpretate de antrenorul echipei de baschet Toronto Raptors - Nick Nurse, jucătorului de golf Mike Weir, cântăreaţa canadiană Keshia Chanté (în rolul prietenei lui Angie, paramedicul Mia Torres) şi Supinder Wraich (în rolul iubitei Danicai, Kate).

Episodul trei al noului sezon reprezintă şi debutul directorial al lui Cindy Sampson. 

Sezonul 4 din "Detectivi particulari" a fost filmat în 15 locaţii din Toronto şi împrejurimi, are 26 de staruri - invitaţi speciali, a fost difuzat în peste 180 de ţări şi a avut o echipă de producţie de 200 de persoane.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.