Sezonul 31 al emisiunii „Apropo TV”, realizată şi prezentată de Andi Moisescu, va fi difuzat de Pro TV începând de duminică, de la ora 13.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansată în urmă cu 15 ani, emisiunea propune o abordare de tip YouTube a subiectelor care fac agenda săptămânii. Canalul de YouTube al lui Andi Moisescu devine furnizor de conţinut pentru „Apropo TV”, o noutate faţă de sezoanele anterioare.    

În prima ediţie, Andi Moisescu moderează o discuţie amplă despre „Miami Bici”, filmul regizat de Jesus del Cerro, regizorul serialului „Vlad”.

Invitaţi vor fi actorii din rolurile principale - Codin Maticiuc, detectiv în emisiunea „Masked Singer România”, şi Matei Dima (BRomania), unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut online din România, şi unul dintre scenariştii filmului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.