NBC a confirmat că serialul „Days of Our Lives” va fi înnoit cu două sezoane, astfel îşi va menţine statutul de cea mai longevivă producţie a reţelei de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care a primit de-a lungul anilor patru nominalizări la premiile Emmy, a marcat a 55-a aniversare în 2020, iar în prezent este difuzat sezonul cu numărul 55. Cel de-al 14.000-lea episod a fost difuzat în luna decembrie. 

Cu acţiunea plasată în oraşul fictiv Salem, centrată pe familiile Brady, Horton, Carver, DiMera şi Kiriakise, serialul este cea mai longevivă astfel de producţie a reţelei.

„După mai mult de 55 de ani, suntem încântaţi şi onoraţi să ducem mai departe moştenirea «Days of Our Lives» pentru alţi doi ani”, a spus producătorul executiv Ken Corday, citează Variety.

Serialul este produs de Corday Productions Inc. în asociere cu Sony Pictures Television. Ron Carlivati este principalul scenarist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.