Noua plaftormă de streaming SkyShowtime a primit toate avizele legale pentru lansarea în peste 20 de pieţe europene, în 90 milioane de gospodării, inclusiv România, începând de anul acesta, a anunţat Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem încântaţi că SkyShowtime a primit toate avizele legale şi abia aşteptăm ca acest serviciu de divertisment nou, unic şi convingător, cu o gamă variată de conţinut  din întreaga lume, să fie disponibil pentru milioanele de spectatori din aceste ţări”, a declarat Monty Sarhan, CEO SkyShowtime.

Sarhan a fost numit CEO al SkyShowtime la începutul acestui an. Veteran Comcast şi ViacomCBS, el a petrecut, de asemenea, peste un deceniu la EPIX, serviciul de televiziune cu abonament. În calitate de EVP şi director general al EPIX, el a asigurat distribuţia completă la nivel naţional cu MVPD-uri şi a lansat serviciul EPIX direct către consumatori, conducând compania prin cea mai rapidă perioadă de creştere a veniturilor şi depăşind un număr dublu de abonaţi.

SkyShowtime va fi disponibil în următoarele ţări: Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Ţările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania.

Oferta SkyShowtime va cuprinde 10.000 de ore de conţinut pentru toate genurile şi categoriile de public, inclusiv drame, filme pentru copii şi familii, francize-cheie, filme în premieră, programe locale, documentare şi multe altele.


SkyShowtime este un nou serviciu de divertisment video la cerere (SVOD) cu abonament care va fi lansat pe parcursul lui 2022.

O asociere a Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) şi ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA), SkyShowtime reuneşte resursele ambelor companii, experienţa directă către consumator şi cele mai bun conţinut de divertisment, filme şi  serial originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky şi ViacomCBS, inclusiv titluri de la NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures şi Nickelodeon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.