Compania Hulu a anunţat, luni, că serviciul ei de streaming live dedicat programelor de televiziune, care va fi lansat curând, va include conţinuturi preluate de la posturile deţinute de NBCUniversal, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După acordul stabilit cu Comcast Corp, pachetul de televiziune live al Hulu va include conţinuturi de la ABC, CBS, NBC şi Fox, de la canale de ştiri transmise prin cablu, precum şi portofoliul de streaming al Hulu, pentru un abonament de mai puţin de 40 de dolari pe lună.

Platforma Hulu, care difuzează show-uri originale precum "The Mindy Project", a spus că acordul cu NBCUniversal va furniza acces pentru streaming şi transmisiune în direct pentru canale precum NBC, E!, CNBC şi Telemundo.

După acordul cu NBCUniversal, numărul total de canale incluse în serviciul live TV va fi de peste 50, potrivit Hulu.

Anterior, CBS a semnat un contract pentru ca programele reţelei sale de televiziune şi unele dintre programele sale de cablu să fie difuzate pe serviciul de streaming live al platformei Hulu.

Compania Hulu, care plănuieşte să lanseze serviciul de streaming TV live în această primăvară, este deţinută de companiile Walt Disney, Twenty-First Century Fox, Comcast şi Time Warner.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.