Serialul de succes "Wednesday", despre familia Addams, va avea al doilea sezon, a anunţat platforma de streaming Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Wednesday sezon 2, în curând!", a fost anunţul de pe Netflix.

Creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat de Tim Burton, "Wednesday" are în prim-plan personajul cu acelaşi nume care încearcă să se adapteze la noua şcoală, Nevermore Academy, rezolvând o serie de crime. 

Jenna Ortega le dă aici replica lui Gwendoline Christie ("Game of Thrones"), Christina Ricci, Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman.

Acest serial în opt episoade a înregistrat 5,3 miliarde de minute vizionate în prima săptămână completă de disponibilitate. Serialul a fost depăşit doar de sezonul 4 „Stranger Things”, care a fost vizionat timp de 7,2 miliarde de minute în prima sa săptămână completă de disponibilitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.