Serialul „Monk”, care îl are în rolul principal pe actorul Tony Shalhoub, cunoscut din producţii precum „Big Night”, „Wings”, „Men in Black” şi „Cars”, va fi difuzat începând din 12 martie, de la ora 18.00, de luni până vineri, de televiziunea DIVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protagonistul serialului este Adrian Monk (Tony Shalhoub), care a fost pe vremuri un detectiv important în cadrul Departamentului de Poliţie din San Francisco, fiind celebru pentru modalitatea neconvenţională în care rezolva cele mai dificile cazuri de pe rol, informează DIVA. 

După ce soţia lui Monk, Trudy, a fost omorâtă şi crima a rămas nerezolvată, detectivul a început să aibă un comportament obsesiv-compulsiv. Această problemă psihologică i-a conferit o teamă anormală în legătură cu orice îl înconjoară - de exemplu microbi, înălţimi, aglomerări urbane. Din această cauză îşi pierde locul de muncă, dar rămâne pe post de consultant al poliţiei, în ciuda provocărilor unice peste care trebuie zilnic să treacă.

Monk angajează o asistentă personală, Sharona Fleming (Bitty Schram), care îi stă mereu alături şi îl ajută să facă şi cele mai simple lucruri. Fleming îl ajută să ducă la bun sfârşit investigaţiile şi să îl convingă pe Căpitanul Stottlemeyer (Ted Levine) să îi permită să revină în poliţie.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.