Serialul “Mecanicii din Detroit”, care prezintă restaurări de autovehicule realizate de echipa constructorului de maşini clasice Adam Genei, în atelierul Mobsteel din Detroit, va fi difuzat de televiziunea History în fiecare joi, de la ora 21.00, începând din 8 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, filmat în Detroit, îi prezintă pe Adam Genei şi mecanicii din atelierul Mobsteel transformând maşini aflate în stagii diferite de degradare în autovehicule frumoase şi puternice. Serialul va prezenta de la restaurări de maşini clasice din anii ‘50 şi ’60, la restaurări de camioane uriaşe şi bolizi din anii ’70, informează History.

În primul episod, Adam Genei şi mecanicii săi vor recondiţiona un Oldsmobile Rocket 88 din 1956 păstrat în garajul unui prieten de familie care vrea acum să îi dea o nouă viaţă.

Televiziunea History, existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. A aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. 

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.   

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.