Serialul „Lois & Clark: The New Adventures of Superman” va avea premiera la Warner TV pe 5 decembrie, iar în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:10, vor fi difuzate câte două episoade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele patru sezoane ale producţiei SF americane au fost lansate în perioada 1993 – 1997, perioadă în care a primit, între altele, cinci nominalizări la premiile Primetime Emmy şi o selecţie la premiile Sindicatului regizorilor americani.

Serialul de televiziune are la bază personajul DC Comics creat de Jerry Siegel şi Joe Shuster.

Dean Cain este Clark Kent şi alter-ego-ul Superman, iar Teri Hatcher, cunoscută pentru rolurile din „Neveste disperate/ Desperate Housewives” şi „007 şi Imperiul Zilei de Mâine/ Tomorrow Never Dies”, interpretează rolul Lois Lane.
Serialul este centrat pe relaţia dintre Lois şi Clark, precum şi pe aventurile lui ca Superman.

La 27 de ani după ce a fost găsit de Jonathan şi Martha Kent, în urma prăbuşirii unei mici navete spaţiale, Clark ajunge din Smallville, oraş fictiv din Kansas, în Metropolis, unde se angajează la ziarul Daily Planet. Aici devine partener de investigaţii al lui Lois Lane. 

Se îndrăgosteşte de ea la prima vedere, iar după ce alter-ego-ul o salvează dintr-un accident, ea imediat începe să viseze la el, numindu-l Superman. Cu timpul însă, Superman îşi găseşte şi un adversar valoros, care îi descoperă punctul slab şi faptul că are o identitate secretă.

Din distribuţie mai fac parte Lane Smith, K Callan, Eddie Jones, Justin Whalin şi John Shea.

Printre cei care au regizat episoade ale serialului se numără Robert Butler, Philip Sgriccia, Randy Zisk, Alan J. Levi şi Michael W. Watkins.

„Lois & Clark: The New Adventures of Superman” va fi difuzat de Warner TV înaintea serialului de aventuri „Smallville”, cu Tom Welling în rol principal, programat de la ora 19:05. Cele zece sezoane ale producţiei sunt centrate pe viaţa lui Clark şi a prietenilor lui în timpul liceului şi pe primii lui ani de maturitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.