Serialul ”Templierii/ Knightfall”, producţie History care prezintă politica medievală şi schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat şi misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai preţioase relicve ale Creştinătăţii, va avea premiera în România vineri la HBO şi joi pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea serialului „Templierii/ Knightfall”, care are zece episoade, începe după căderea oraşului Acra, ultima fortăreaţă a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduşi de cavalerul Landry (Tom Cullen, cunoscut din „Downton Abbey„ şi „Gunpowder”), într-o misiune pe viaţă şi pe moarte. De la bătăliile din Ţara Sfântă la confruntările cu regele Franţei şi cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariţia Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frăţii legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau şi pentru ce erau dispuşi să moară, informează HBO.

Alături de Cullen, joacă Pádraic Delaney („Dinastia Tudorilor”), în rolul lui Gawain, cel mai iscusit spadasin al Ordinului Templierilor, care a fost apoi rănit la Acra, Simon Merrells („Spartacus”, „Dominion”), care îl interpretează pe Tancrede, un cavaler curajos şi ferm care îşi venerează jurămintele de templier.

„Templierii/ Knightfall” se alătură producţiilor originale History, seriale populare precum „Vikingii”, care a fost reînnoit pentru al şaselea sezon cu 20 de episoade, şi drama militară „Şase”, al cărui al doilea sezon este în producţie.

„Knightfall” este o producţie A+E Studios în asociere cu The Combine, Island Pictures şi Midnight Radio. Don Handfield („Destin în prelungiri”, „Fondatorul”, „Eliminaţi mesagerul!”) şi Richard Rayner („O iubire de-o vacanţă”) sunt creatori şi producători executivi din partea The Combine, alături de Jeremy Renner, nominalizat la Oscar şi Globul de Aur („Ţeapă în stil american”, „Misiuni periculoase”), care este şi el producător executiv. Dominic Minghella („Doc Martin”, „Robin Hood”), de la Island Pictures, este producător executiv şi showrunner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.