Serialul „Django”, cu Matthias Schoenaerts şi Noomi Rapace, va fi filmat în România, acesta fiind proiectul despre care actorul englez Nicholas Pinnock declara, într-un interviu acordat News.ro în aprilie, că îl va readuce în ţara noastră, anul acesta, pentru şase luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Urmează să vin în România să filmez un serial de televiziune. Voi ajunge cândva săptămâna viitoare şi voi sta până în noiembrie. Este o echipă mare, mulţi oameni, o poveste extraordinară, una care cred că va inspira minţile şi sufletele multora. Mă bucur să revin, să filmez pentru a doua oară în România. Prima dată am fost în urmă cu opt ani, când am filmat un western intitulat „The Keeping Room” (r. Daniel Barber, 2014, n.r.) în Râmnicu Vâlcea. Frumos loc! Oamenii au fost atât de afectuoşi şi generoşi. Am vrut să îl mai vizitez de atunci, dar nu am avut timp, aşa că mă bucur să vin acum. Vom filma în Bucureşti şi undeva în Transilvania”, a declarat el în interviul din aprilie, fără a putea oferi atunci mai multe detalii.

Matthias Schoenaerts, starul din „Rust and Bone" şi „The Danish Girl", va fi eroul serialului inspirat din westernul spaghetti cult din 1966 - „Django", regizat de Sergio Corbucci -, film căruia Quentin Tarantino i-a adus un omagiu prin „Django Unchained".

Acest serial va avea 10 episoade de 52 de minute, scrise de Leonardo Fasoli („ZeroZeroZero") şi Maddalena Ravagli, şi realizat de Francesca Comencini („Gomorra").

Noomi Rapace şi Nicholas Pinnock i se alătură în distribuţie, informează Variety. Serialul, a cărui acţiune este plasată în anii 1860 - 1870, în Vestul sălbatic, este una dintre cele mai mari producţii europene din 2021.

Actriţa suedeză, cunoscută din „Prometheus”, „Sherlock Holmes” şi „What Happened to Monday” (filmat tot în România), va fi Elizabeth, descrisă ca duşman puternic şi nemilos al lui John Ellis. Împreună cu logodnica lui, Ellis este fondatorul New Babylon, un oraş locuit de proscrişi care primeşte pe oricine, indiferent de rasă ori crez.

Pinnock, care a mai jucat în filme ca „The Last Tree” şi „Dark Encounter” şi în seriale precum „Fortitude”, „Marcella” şi „For Life”, va interpreta rolul cheie John Ellis. Schoenaerts va fi Django.

Actriţa germană Losa Vicari va fi Sarah, fiica demult pierdută a lui Django. Din distribuţie vor face parte şi actorii europeni Jyuddah Jaymes, Eric Kole şi Benny Opoku-Arthur, care vor fi cei trei fii ai lui Ellis, dar şi Tom Austen şi Abigail Thorn.

Preproducţia a început în România. Susţinut de guvernul de la Bucureşti, serialul va fi filmat în satul Racoş, Bucureşti şi în Delta Dunării.

„Django” este produs pentru Sky şi Canal+ de Atlantique Productions („Midnight Sun”, „The Eddy”), parte a Mediawan, şi de Cattleya, parte a ITV Studios. Serialul este produs în colaborare cu Odeon Fiction (Germania) şi de Studiocanal al Canal+, care se va ocupa şi de mare parte din distribuţia lui la nivel internaţional. La acest proiect colaborează şi compania românească Frame Film.

Primele episoade vor fi regizate de Francesca Comencini, care a regizat 15 episoade din serialul „Gomorrah” şi care va fi şi director artistic al show-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.