Seriale inspirate din poveşti adevărate, „Doc - În mâinile tale/ Doc - Nelle tue mani” şi „Pe viaţă/ For Life”, şi noi sezoane din „S.W.A.T”, „Seal” şi „NCIS New Orleans” vor fi lansate de postul AXN în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maratonul de filme de weekend va continua cu lungmetraje din antologia horror „În întuneric/ Into the dark”, dar aduce şi comedia „Femeile în negru/ Ladies in black”, cu Julia Ormond în rol principal, şi animaţia „Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”.

AXN

Al patrulea sezon din „S.W.A.T” va avea premiera pe 6 aprilie, şi va fi difuzat marţea, de la ora 22:00.

În debutul sezonului , protestatarii Black Lives Matter umplu străzile din Los Angeles, în timp ce Hondo îşi aminteşte un episod din trecut, în care întreaga comunitate comemora revoltele Rodney King din 1992. Acest eveniment scoate la iveală disensiunile dintre Hondo şi tatăl său, întrucât se dovedeşte că fiecare a avut alte reacţii privind verdictul în cazul Rodney King. În momentele post verdict, Hondo, ignorând avertismentul tatălui, sare în apărarea unei persoane caucaziene care era agresată. Ajunşi la spital, Hondo dezvăluie că s-a înrolat în Marină, decizie care stă la baza conflictului deschis din prezent cu tatăl său.

„Seal (Seal Team)”, ajuns tot la al patrulea sezon, va continua din 6 aprilie, de la ora 23:00.

Misiunile echipei Bravo continuă în noul sezon, prima fiind capturarea lui Al-Hazred, liderul unui grup terorist şi, totodată, fiul unui cunoscut terorist capturat de Jason la începutul carierei şi motivul pentru care acesta este acum leaderul Bravo One. Pentru această misiune, membrii SEAL se deplasează prin lanţul muntos Spin Ghar, însă Jason şi Cerberus ajung să fie separaţi de echipă.

Sezonul al şaptelea din „NCIS New Orleans” va debuta pe 7 aprilie şi va fi difuzat miercurea, de la ora 21:00, în câte două episoade.

În timp ce oraşul New Orleans se confruntă cu efectele pandemiei Covid-19, Pride îi trimite pe Tammy şi Carter să investigheze o moarte suspectă la bordul unui vas umanitar. În acelaşi timp, Wade este copleşit de numărul de victime răpuse de noul virus.

„Doc - În mâinile tale/ Doc - Nelle tue mani”, cu Luca Argentero, Matilde Gioli şi Sara Lazzaro, va avea premiera pe 8 aprilie, la ora 22:00.

Doctorul Andrea Fanti este unul dintre cei mai buni medici internişti din Italia, autoritar şi încrezător, dar care are o relaţie impersonală, chiar detaşată faţă de pacienţii săi. În urma unui traumatism cranian, supravieţuieşte, dar îşi pierde amintirea ultimilor 12 ani din viaţă. Astfel, Andrea se trezeşte într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relaţiile noi sunt uitate şi triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă şi unde va trebui să îşi reconstruiască viaţa întâi ca pacient, apoi ca soţ, tată şi, în cele din urmă, ca medic.

Inspirat de povestea adevărată a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut în Italia ca „doctorul Amnezie”, serialul prezintă călătoria personajului central, cazuri clinice complicate, dar şi complexitatea vieţii dintr-un spital.

„Pe viaţă/ For Life”, cu Nicholas Pinnock, Indira Varma şi Joy Bryant, va avea premiera pe 12 aprilie, la ora 22:00.

Produs de 50 Cent şi inspirat din cazul real al lui Isaac Wright Jr., serialul spune povestea unui deţinut care devine avocat, acceptând să reprezinte alţi condamnaţi în timp ce se luptă pentru a-şi răsturna propria sentinţă nedreaptă. La nouă ani după ce, fără să vrea, a fost prins în controlul antidrog al angajatorului său şi condamnat la închisoare pe viaţă, Aaron Wallace, în vârstă de patruzeci şi doi de ani, a devenit avocat. În timp ce jură să-şi ajute colegii deţinuţi să caute dreptate, este decis să-şi demonstreze nevinovăţia, expunându-l public pe procurorul lipsit de etică care l-a pus după gratii, Dez O'Reilly. Ca parte a acordului de a o ajuta pe Safiya Masry, şefa închisorii în care acesta îşi execută pedeapsa, lui Aaron i se permite să ia diferite cazuri şi să le susţină în sala de tribunal. Pe plan personal, personajul se luptă să rămână în relaţii bune cu fosta soţie, Marie, şi cu fiica lor adolescentă, Jasmine.

Primul sezon din „Obiectez!/ Rake” va fi difuzat începând cu 12 aprilie, lunea, de la ora 23:00. Din distribuţie fac parte Greg Kinnear, Necar Zadegan şi John Ortiz.

Keegan Deane, un avocat din Los Angeles, este dependent de jocuri de noroc şi mai practică şi înşelătorii fiscale, fiind dator prietenilor şi Fiscului. Însă, cu toate acestea, are un angajament faţă de actul de justiţie, care îl determină să accepte clienţi pe care niciun alt avocat nu îi vrea. De la bigami, canibali, la perverşi sexuali şi criminali în serie, niciun caz nu este în afara limitelor pentru el. Viaţa sa personală este la fel de complicată – are o aventură cu soţia primarului şi un fiu adolescent care are o relaţie cu profesoara sa de engleză. Trecutul lui Keegan revine pentru a-l bântui pe cel mai bun prieten şi pe soţia acestuia, candidată la funcţia de procuror. Adversarul acesteia este nimeni altul decât un avocat specializat în taxe, care este logodnicul fostei iubite a lui Keegan. Cu toate acestea, în ciuda afacerilor sale juridice şi private complet dezordonate, Keegan rămâne optimist că cele mai bune zile ale sale urmează.

Antologia de filme horror „În întuneric/ Into the Dark”, care explorează cele mai întunecate părţi ale personalităţii umane, va continua cu sezonul al doilea din 3 aprilie, de la ora 23.00.

Fiecare producţie are propriul regizor, scenarist şi distribuţie, iar acţiunea este centrată în jurul unei sărbători americane.

„În întuneric: Sărutul de la miezul nopţii/ Into the Dark: Midnight Kiss”, cu Scott Evans, Adam Faison şi Lukas Gage, este primul film din noua serie.

Un grup de prieteni homosexuali călătoreşte în desert, la o casă de vacanţă pentru a petrece Anul Nou. Una dintre tradiţiile lor este de a juca Sărutul de la miezul nopţii, o provocare sexy, dar periculoasă, prin care speră să găsească persoana potrivită pentru a intra în noul an. Pe măsură ce anii au trecut, prietenia lor a fost marcată de secrete, gelozii şi resentimente, însă nimic nu se compară cu ce îi aşteaptă de această datăa – un criminal sadic vrea să participe la joc. Relaţiile sunt testate şi adevăruri sunt expuse în timp ce noaptea se transformă într-o luptă pentru supravieţuire. 

„În întuneric: Dragostea mea/ Into the Dark: My Valentine” îi are în distribuţie pe cu Tom Bateman, Britt Baron şi Tiffany Smith.

Cântecele şi identitatea unui artist pop au fost furate de fostul iubit şi manager şi oferite, fără ruşine, noii protejate. Cei trei ajung să fie închişi în culisele unui local mic după un concert şi încearcă să discute despre abuzurile emoţionale ale trecutului… până când lucrurile iau o turnură violentă.

„În întuneric: Lighioane/ Into the Dark: Crawlers”, cu Tom Bateman, Giorgia Whigham, Rebecca Rittenhouse şi Aurora Perrineau, are loc în noaptea de Sfântul Patrick.

Trei prieteni atipici se aliază pentru a salva un campus de o hoardă de extratereştri extrem de vicioşi şi cu puterea de a sari dintr-un trup în altul.

„În întuneric: Un câine cuminte/ Into the Dark: Good Boy”, cu Judy Greer şi Maria Conchita Alonso, o are în centru pe Maggie, o tânără care suferă de anxietate şi care apelează la un animal de companie terapeutic. Curând, noul ei câine se dovedeşte mult mai eficient decât şi-a imaginat, întrucât îi ucide pe toţi cei care o stresează.

AXN White

Sezonul al treilea din „Chesapeake Shores” va începe pe 5 aprilie şi va fi difuzat de luni până vineri, episoade duble, de la ora 22.30.

Abby încearcă să găsească un echilibru între noua relaţie cu fostul iubit din liceu, Trace, noul job la o companie care face afaceri cu tatăl ei şi cele două fetiţe. Întoarcerea acasă înseamnă şi un rol mai activ în viaţa fraţilor ei - Jess, Kevin, Connor şi Bree. Mama lor, Megan, şi ea întoarsă în Chesapeake Shores la scurt timp după Abby, se străduieşte să restabilească relaţiile cu proprii copii. Însă este o străină pentru clanul O’Brien, care caută aprobarea şi îndrumarea bunicii Nell pentru toate problemele profesionale sau din dragoste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.