Disney+ a anunţat că serialul original „David Beckham salvează echipa” va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câştigătoare a premiilor BAFTA şi RTS, şi de Studio 99, studiou de producţie şi conţinut global co-fondat de Beckham, „David Beckham salvează echipa” este un serial emoţionant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului şi care se confruntă cu retrogradarea. Totuşi, nu este vorba de orice campionat... ci acelaşi campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Teaserul îl are în centrul său pe David Beckham care se întoarce la începuturile sale în estul Londrei cu dorinţa de a sprijini echipa Westward să câştige.

În acest videoclip el apare îndrumând tânăra echipă şi oferind sfaturi şi încurajări cu privire la lovitura liberă perfectă, astfel încât echipa să poată „şuta ca Beckham”.

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta şi produce producţii originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuieşte să creeze 60 de producţii locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili şi producători premium.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.