Serialul original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite" de la National Geographic poarte fi văzut, de miercuri, pe platforma de streaming Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În seria documentară alcătuită din şase părţi, vedeta internaţională Chris Hemsworth („Thor", „Răzbunătorii") îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce se confruntă cu o serie de provocări fizice şi mentale concepute de experţi, oameni de ştiinţă şi medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire.

Seria a fost creată de regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale", „Lebăda Neagră") şi compania sa de producţie Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root şi noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth şi Ben Grayson. 

Publicul va afla mai multe despre modalităţile prin care ar putea să-şi prelungească viaţa şi cum îşi poate menţine sănătatea. Pe lângă provocările îndrăzneţe şi emoţionante, serialul expune de asemenea poveşti fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecţiile longevităţii în propriile vieţi, cu beneficii surprinzătoare pe care toţi le putem obţine. Alături de experţii care s-au alăturat echipei de producţie, actorul Chris Hemsworth încercă să descopere întregul potenţial al corpului uman şi spulberă înţelepciunea convenţională despre optimizarea vieţii, bazându-se pe cele mai recente cercetări ştiinţifice.

Producţia explorează modul în care putem combate îmbătrânirea, Chris Hemsworth însuşi testând teoriile ştiinţifice care ar putea prelungi şi îmbunătăţi viaţa. Cele şase episoade care sunt disponibile de azi pe Disney+ abordează teme precum: rezistenţa la stres, care sunt factorii care pot declanşa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneţii, fasting, rezistenţa fizică, memoria, dar şi aceptarea procesului de îmbătrânire.

Pentru pregătirea documentarului, actorul a avut nevoie de un program autentic de pregătire şi profunzime, alături de experţi şi oamenii de ştiinţă de talie mondială, care l-au ghidat în şase aspecte fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp.

Acurateţea este un alt punct forte al celei mai recente producţii de pe Disney+. Implicarea unor oameni de ştiinţă permite explorarea profundă a unei palete extinse de subiecte. Personalităţile care îl asistă pe Chris Hemsworth în cadrul seriei documentare sunt:

Ross Edgley, atlet al sportului extrem şi autor de ştiinţe sportive, pregăteşte corpul lui Chris pentru a înota în ape aproape îngheţate; dr. Peter Attia, medic specialist în longevitate de la Attia Medical, i-a predat lui Chris ştiinţa îmbătrânirii şi cum să o combată prin diferite tehnici; professor Modupe Akinola, profesor asociat de management la Columbia Business School, i-a oferit lui Chris instrumentele necesare pentru a face faţă stresului; dr. Sharon Sha, medic şi profesor asociat clinic şi vicepreşedinte asociat de cercetare clinică în neurologie şi ştiinţe neurologice în cadrul Centrului Stanford pentru tulburări de memorie, l-a ajutat pe Chris să combată procesul de îmbătrânire a minţii; dDr. BJ Miller, preşedinte şi consilier la Mettle Health, l-a ghidat pe Chris într-o călătorie prin bătrâneţe şi mortalitate; Alua Arthur, moaşă a sufletului şi fondator al organizaţiei Going with Grace, l-a determinat pe Chris să vorbească deschis despre propria moarte; Tanya Streeter, scafandru profesionist, l-a antrenat să îşi ţină respiraţia sub apă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.