Show-ul "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat finalişti ai celui de-al unsprezecelea sezon pe Daniel Max Dragomir, Alex Vasilache, Sore, Biu Marquetti şi duetul Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, a fost lider de audienţă, la oraşe şi în toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia care l-a avut drept câştigător pe Daniel Max Dragomir, cu o transformare în interpretul belgian Stromae, a adunat în faţa micilor ecrane 1.463.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.17.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audienţelor şi a obţinut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.58 - 23.21), o audienţă medie de 6,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,4%.

De asemenea, la nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 a fost lider cu o audienţă medie de 6,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,6%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.