Semifinala "Românii au talent", difuzată vineri seară la Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită la nivel naţional de 1,7 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul "Românii au talent" a înregistrat 10,6 puncte de rating şi 31,6% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.6 puncte de rating şi 16,8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.03, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri seară, telespectatorii şi juraţii au ales ultimii trei finalişti ai sezonului 7 "Românii au talent".  Dintre concurenţii ultimei semifinale live, în marea finală care va avea loc pe 2 iunie merg Paula Rad şi Run to Infinity.

Cel de-al 11-lea finalist a fost ales vineri de cei patru juraţi, care au avut la dispoziţie în acest sezon Wild Card-ul cu ajutorul căruia au putut trimite în marea finală un concurent care a evoluat în semifinale, dar care nu a reuşit iniţial să meargă mai departe. Alegerea lor a fost Eva Timuş . Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra şi Florin au desemnat şi cel de-al cincilea candidat la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, Eduard Antal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.