"Ora păsărilor", "Planeta insectelor", "Natura la microscop", "Curioasa şi fascinanta lume a fluturilor", "Crustacee sub lupă" sunt câteva dintre cursurile propuse de specialiştii de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” la Şcoala de vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de 8 săptămâni, între 20 iunie şi 2 septembrie 2022, tinerii naturalişti care vor urma cursurile Şcolii de Vară de la Antipa vor fi implicaţi în activităţi de cunoaştere şi de ocrotire a naturii, prin întâlniri directe cu cercetătorii care lucrează în muzeu.

În această perioadă, vom organiza 8 module speciale care vor avea loc de luni până vineri, între orele 10:15 şi 12:15, în Sala Atelier precum şi în grădina Muzeului Antipa. 

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari, în limita a maximum 15 locuri/ grupă.

După completarea formularului de rezervare, veţi primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veţi putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.

Programările se vor face în ordinea înscrierii, în limita a 10-15 locuri/modul, iar costul de participare este de 240 lei/modul/copil sau 430 lei/modul/2 fraţi, respectiv 430 lei/ 2 module/participant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.