Proprietăţi cu farmec distinct se regăsesc în ultimele 12 luni între tranzacţiile realizate de Romania Sotheby's International Realty, care continuă să-şi conolideze, pe plan naţional, poziţia pe piaţa imobilelor istorice, artistice şi de lux din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietăţi istorice vândute

Castelul Pogany, Vila Take Ionescu din Sinaia, Conacul Teleki, Conacul Dalles, Conacul Brătescu şi Cabana Şuşara - fostul cazino austro-ungar din Cheile Nerei, fac parte din din categoria proprietăţilor istorice vândute. 

Romania Sotheby's International Realty se mândreşte şi cu vânzarea unor proprietăţi istorice care au aparţinut unor personalităţi marcante din istoria României. Printre acestea se numără proprietatea lui Constantin I. Nottara sau apartamentul din Str. Muzeul Zambaccian în care a locuit Sergiu Nicolaescu. 

Le Petit Chateau este una dintre cele mai deosebite proprietăţi vândute, cu un preţ de listă impresionant pentru o proprietate rezidenţială din afara Bucureşti-ului, de peste 1 milion de euro. Situată în pădurile Transilvaniei, a atras atenţia cumpărătorilor prin aspectul său unic de castel dar care include facilităţile unei clădiri contemporane adaptate traiului actual şi care îmbină armonios elemente moderne cu tradiţia locală, într-un cadru natural spectaculos.

Case de vacanţă

De asemenea, Romania Sotheby's International Realty a vândut şi o serie de case de vacanţă deosebite, care oferă privelişti panoramice impresionante şi facilităţi de lux, cum ar fi Casa de deasupra norilor - o proprietate unică situată la o altitudine impresionantă cu o privelişte de 360 grade asupra platoului Poienii Mărului, Vila smart cu piscină interioară din Breaza - una dintre proprietăţile cu preţul cel mai ridicat pe acest segment imobiliar, Casa de vacanţă Ozunca Băi - o reşedinţă impresionantă în mijlocul naturii şi Casa de vacanţă de pe Valea Dobârlăului - o proprietate care oferă un refugiu liniştit de la agitaţia oraşului.

Sinaia a rămas în topul preferinţelor celor care îşi doresc o locuinţă de vacanţă, iar printre proprietăţile vândute aici se numără Vila Ghica, Vila cu farmec de Sinaia de pe bdul. Ferdinand şi un duplex într-o vilă istorică.

Romania Sotheby's International Realty a atras atenţia cumpărătorilor cu proprietăţi urbane remarcabile, cum ar fi Casa cu coloane din Ploieşti, o clădire istorică care combină armonios elemente clasice şi contemporane, şi Casa negustorească din Strada Smârdan, o proprietate unică cu o istorie impresionantă.

De asemenea, centrul Bucureştiului şi-a păstrat atractivitatea. Proprietăţi precum Duplex Artsy, apartamentul excepţional din Strada Zambaccian şi apartamentul de lângă Muzeul Aman au atras atenţia clienţilor. 

Palatul Cerkez de lângă Piaţa Victoriei a fost vândut de Romania Sotheby’s International Realty în mai puţin de 4 luni de la demararea promovării. Clădirea urmează să intre într-un proces de reabilitare şi implementare a unui concept rezidenţial special.

Pe lângă proprietăţile istorice, de lux sau artistice, compania a avut succes şi în vânzarea unor spaţii comerciale în Bucureşti care au atras atenţia investitorilor datorită locaţiei şi potenţialului lor de a genera venit.

"Suntem foarte bucuroşi că o companie pornită dintr-o intenţie frumoasă de a promova patrimoniul imobiliar special al României a continuat să se dezvolte şi să genereze rezultate nu doar în creşterea portofoliului, a numărului de tranzacţii, ci şi în faptul că din ce în de mai multe proprietăţi deosebite au ocazia să capete noi întrebuinţări, să fie puse în valoare, iar gustul clienţilor să fie din ce în ce mai educat, iar cerinţele din ce în ce mai sofisticate", a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.

Echipa de la Romania Sotheby’s International Realty a continuat să preia proprietăţi pentru promovare, în scopul identificării celor mai potriviţi cumpărători. 

Grupul Sotheby’s International Realty, lider pe piaţa globală a proprietăţilor de lux, a raportat o cifră de afaceri de 167 miliarde de dolari în 2022 şi s-a extins în Egipt, Kazahstan şi Serbia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.