Revista „Dilema veche” îşi suspendă versiunea tipărită şi va fi publicată, pentru o vreme, doar online, a anunţat marţi seară redactorul-şef al publicaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După 27 de ani de apariţie neîntreruptă în print, această decizie este în mod special dureroasă”, se arată în mesajul publicat online. El a punctat că, deşi a rezistat „presiunii spiritului online”, actuala conjunctură economico-socială face ca revista să dispară o perioadă de pe piaţă.

„Ar fi «corect civic» să spunem că am luat această decizie ca să protejăm cititorii şi distribuitorii. Dar motivul real este acela al dispariţiei pieţei: reţelele de distribuţie s-au prăbuşit, iar oamenii care ne cumpărau de la chioşcuri cu emoţionantă fidelitate săptămână de săptămână au dispărut sub puterea Ordonanţelor Militare. Sperăm, desigur, să revenim în versiune tipărită imediat ce se va putea”.

Noul număr va fi pus la dispoziţie în format PDF, începând de joi, pe site-ul dilemaveche.ro.

„De acum înainte, pentru scurt timp, sperăm, ne veţi găsi exclusiv online. Revista se va reorganiza începând de luni, 6 aprilie, după un nou ritm de viaţă, specific noului mediu. Rămânem ce-am fost, suntem prea vechi ca să ne schimbăm, doar că trecem de la substanţa hârtiei la impalpabilul virtual”, a concluzionat Sever Voinescu, redactorul-şef.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.