Returul dintre FCSB şi Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor, care va avea loc pe Arena Naţională, miercuri seară, va fi transmis în direct, de la ora 21.45, de Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Repartiţia sumelor oferite de UEFA pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor creşte miza întâlnirii de miercuri la 35 de milioane de euro pentru echipa care merge mai departe, informează Pro TV.

FCSB este ultima echipă din România care a trecut de play-off-ului Ligii Campionilor, în 2013, ea fiind şi cea din urmă formaţie românească din această fază a competiţiei – play-off-uri pierdute în 2014 cu Ludogoret la penalty-uri şi anul trecut cu echipa lui Josep Guardiola, Manchester City.

FCSB este echipa românească cu cele mai multe prezenţe în grupele Ligii Campionilor, calificări obţinute de fiecare dată după meciuri eliminatorii - şapte, în 1995, 1995, 1996, 2006, 2007, 2008 şi 2013.

Meciul dintre Sporting Lisabona şi FCSB, disputat pe 15 august, a fost urmărit de peste 2,2 milioane de telespectatori la Pro TV, partida fiind lider de audienţă pe toate segmentele de public la această televiziune.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sporting Lisabona, disputat pe 15 august în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Mihai Pintilii, din minutul 80.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.