Cinci reprezentaţii de gală ale spectacolului "Joc şi Rock", adaptare după opereta "Crai nou", de Ciprian Porumbescu, pe versuri de Vasile Alecsandri, sunt programate, de 1 decembrie, la Opera Comică pentru Copii (OCC).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi spectatorii care îşi cumpără bilete la reprezentaţiile din 30 noiembrie (ora 18.30) şi 1 şi 2 decembrie (orele 11.00 şi 15.00) vor primi cadouri ce constau în DVD-uri cu spectacolele OCC sau căni personalizate, la alegere.

În 29 noiembrie, Opera Comică pentru Copii deschide porţile Târgului "Poveste de Crăciun".

Copiii de toate vârstele vor putea să se bucure de o mulţime de atracţii de sezon pe o suprafaţă de aproape 8.000 de metri pătraţi: Patinoarul Copiilor, unde vor putea să alunece pe gheaţă alături de personajele lor favorite, Curtea Renilor, unde se vor putea plimba cu renii lui Moş Crăciun, Caruselul cu jucării, Derdeluşul OCC sau Tărâmul Oamenilor de Zăpadă.

Cei mici vor avea ocazia să dea o mână de ajutor spiriduşilor în cadrul atelierelor de pictat personaje ori de confecţionat globuri, coroniţe, jucării de pluş, stele de hârtie, felicitări sau ornamente tradiţionale de sărbători. 

Târgul "Poveste de Crăciun" va fi deschis în perioada 29 noiembrie 2018 - 15 ianuarie 2019, de luni până vineri, între orele 16.00 - 21.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 - 22.00. Intrarea la târg este liberă, însă accesul la unele dintre obiective se va face pe bază de tichete care pot fi achiziţionate de la punctele de informare din târg.

Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, intrarea la toate punctele de atracţie va fi gratuită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.