Regizorul Wes Anderson, care tocmai a terminat de filmat în Spania cu Tom Hanks, Margot Robbie şi Scarlett Johansson, se pregăteşte de al 12-lea lungmetraj al său, o adaptare după opera lui Roald Dahl, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineastul va filma „foarte curând” la Londra, potrivit informaţiilor jurnalistei britanice Baz Bamigboye de la Daily Mail. 

La 13 ani după „Fantastic Mr Fox”, Wes Anderson a ales să adapteze „The Wonderful Story of Henry Sugar” de Roald Dahl, o culegere de povestiri pentru adulţi apărută în 1977. 

„The Wonderful Story of Henry Sugar” este produs de Netflix, care deţine drepturile de adaptare a operei scriitorului britanic. 

Wes Anderson va lucra din nou cu această ocazie alături de Ralph Fiennes după „The Grand Budapest Hotel”. Benedict Cumberbatch şi Ben Kingsley vor fi de asemenea pe generic. 

Foarte prolific în ultimul timp, Wes Anderson a terminat deja în noiembrie filmările la producţia „Asteroid City”, a cărui poveste are loc în Spania.

Această comedie dramatică şi romantică situată în Europa, al cărui scenariu rămâne un mister, reuneşte o pleiadă de staruri: Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Bill Murray, Adam Brody, Tilda Swinton, Jason Schwartzman şi Matt Dillon.

Wes Anderson a lansat în octombrie cel de-al zecelea film al său ca regizor. Filmat în Angoulême, „The French Dispatch” spune povestea unor jurnalişti anglo-saxoni instalaţi în Franţa după al Doilea Război Mondial. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.