Regina Elizabeth tânără apare pe coperta British Vogue în numărul de aprilie, în ceea ce revista de modă a spus că este un omagiu adus Jubileului de Platină al monarhului din acest an, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poza alb-negru a fost făcută de fotograful Antony Armstrong-Jones în primii ani ai domniei de 70 de ani. Armstrong-Jones, care a murit în 2017, a fost căsătorit cu sora reginei Elizabeth, Prinţesa Margaret, între anii 1960 şi 1978.

Este prima dată când suverana apare în fotografie pe coperta revistei, după ce anterior au fost publicate aici ilustraţii care au marcat căsătoria ei cu Prinţul Phillip în 1947 şi Jubileul de Argint din 1977.

„Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina, privind în urmă la propria sa relaţie unică cu Monarhul în timpul celor şaptezeci de ani petrecuţi pe tron”, a transmis revista într-un comunicat.

Numărul, care va fi la vânzare din 29 martie, prezintă un al doilea cover care o înfăţişează pe actriţa din „The Queen’s Gambit” Anya Taylor-Joy, purtând o replică a Diademei de stat George IV.

Cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Elizabeth, care împlineşte 96 de ani în aprilie, şi-a marcat Jubileul de Platină în februarie. Guvernul plănuieşte patru zile de evenimente în onoarea sa în perioada 2-5 iunie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.