Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a asistat în ultima seară a Royal Windsor Horse Show care marchează debutul sărbătorilor pentru Jubileul de Platină, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suverana în vârstă de 96 de ani a fost ovaţionată atunci când a ajuns în arena Royal Windsor Horse Show.

Celebrităţi precum Tom Cruise, Helen Mirren şi Katherine Jenkins au apărut în deschiderea evenimentului. Show-ul a început de joi şi reprezintă începutul sărbătorilor ce marchează 70 de ani de domnie ai reginei. 

Mulţimea a aplaudat când regina zâmbitoare a sosit şi s-a îndreptat spre loja regală, însoţită de contele şi contesa de Wessex.

Suverana are probleme de mobilitate şi a fost nevoită să anuleze o serie de apariţii publice recente.

Regina a fost văzută vineri la spectacolul ecvestru, unde unul dintre propriii ei cai a fost anunţat drept campion suprem.

Marţi, ea nu a susţinut discursul anual în Parlament pentru prima dată din 1963.

Spectacolul, numit "A Gallop Through History", a implicat 500 de cai şi 1.000 de performeri. 

Prezentată drept „un tribut personal adus monarhiei noastre”, producţia a purtat publicul prin mai mult de cinci secole de istorie. 

Tom Cruise a anunţat  ca fiind „una dintre cele mai captivante, palpitante şi pline de suflet” performanţe Royal Horse Artillery a regelui. 

Trupa de tobe de oţel a Forţelor de Apărare din Trinidad şi Tobago a interpretat o versiune ritmică a "Dancing Queen" a formaţiei Abba - de care regina a părut încântată. 

Ea a fost văzută aplaudând în timpul tradiţionalei prezentări de la Royal Cavalry Oman, un show în care caii se întind la comandă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.