Varianta rusească a producţiei „Everybody Loves Raymond” a fost desemnată oficial cel mai lung serial TV adaptat, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guinness World Records a recunoscut versiunea formatului Sony Pictures Television după cel de-al 455-lea episod al serialului ajuns la sezonul al 20-lea.

Serialul, difuzat de CTC, a avut premiera în noiembrie 2009 sub numele „Voroniny”. 

Spre deosebire de serialul american, unde personajul principal, Raymond, era jurnalist sportiv pentru Newsday, în varianta rusească, Nikolai Voronin face parte din clasa muncitoare, fiind angajat ca inginer-constructor.

Începând cu al 11-lea sezon, „Voroniny” este bazat integral pe conţinut original, personajele fiind adaptate din serialul american.

Cel de-al 21-lea sezon al serialului se află în producţie.

„Everybody Loves Raymond” a fost adaptat şi în alte ţări, între care Cehia, Olanda, India, Egipt şi Israel, însă nicăieri nu a avut un succes asemănător celui din Rusia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.