Serialul „Cititorii de oase„ („Bones”) şi filme precum „Agenţia secretă” („The Good Shepherd”), „Ricki şi the Flash” (Ricki and the Flash) sau „UFO” sunt în programul de septembrie al AXN. Totodată, AXN White va difuza „Brousko”, un nou serial despre o iubire imposibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cele mai longevive seriale dramă, „Cititorii de oase”, continuă de luni până vineri, de la ora 19:10, cu episoade duble. Temperance Brennan (Emily Deschanel), un antropolog criminalist, expertă în a citi indicii rămase ascunse în oasele victimelor, face echipă cu agentul FBI Seeley Booth (David Boreanaz) pentru a investiga crime, acolo unde metodele standard de identificare a unui cadavru dau greş. În următoarele sezoane, Brennen şi Booth au parte de noi provocări pe plan personal - de la pregătiri pentru sosirea bebeluşului, naşterea şi creşterea acestuia, dar mai ales la modul în care vieţile lor se vor schimba. Mai mult, un nou antagonist, Christopher Pelant, un şiret specialist în tehnologie, îşi face apariţia pentru a condimenta cazurile şi investigaţiile diviziei de criminalistică. 

AXN continuă şi în această toamnă maratonul de filme, la fiecare final de săptămână, de vineri, de la ora 21.00, până duminică noaptea.

Titluri de acţiune, dar şi comedii, drame, SF sau animaţii se vor regăsi în grilă în acest sezon.

Astfel, în luna septembrie, în fiecare vineri seara, de la ora 23.00, telespectatorii pasionaţi de filme horror, care nu se tem de emoţii puternice, pot urmări „Carantina” (Quarantine), „Carantina 2: Terminalul” (Quarantine 2: Terminal), „Cartea morţilor” (Evil Dead), „Pacientul Zero” (Patient Zero) şi „Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor” (Underworld: Rise of the Lycans). 

„Agenţia secretă” (The Good Shepherd), film premiat cu Ursul de argint pentru contribuţie artistică în cadrul ediţiei din 2017 a Festivalului de Film de la Berlin şi nominalizat la Premiile Oscar pentru scenografie, va fi difuzat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21:00.

Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro, William Hurt şi Joe Pesci fac parte din distribuţia stelară a dramei care ilustrează povestea începuturilor CIA şi evoluţia agenţiei până în anii ’60, prin ochii lui Edward Wilson, unul din membrii fondatori. Cu valori puternice precum onoarea şi discreţia, Edward este recrutat de CIA şi, de-a lungul anilor, influenţa sa ajunge la cote maxime. Odată cu puterea dobândită, acesta devine din ce în ce mai suspicios şi îşi pierde încrederea în cei apropiaţi, dar şi în propria persoană. Pe lângă interpretarea lui Wilson la bătrâneţe, Robert de Niro semnează şi regia filmului, fiind a doua sa producţie în acest rol, după "A Bronx Tale".

„Ricki şi the Flash” (Ricki and The Flash), o dramedie cu multe momente de muzică live şi Meryl Streep într-un rol inedit, cel al unui rock star, va fi difuzat duminică, 25 septembrie, de la ora 16:35. Ricki Rendazzo este o cântăreaţă şi chitaristă celebră, care se întoarce acasă după ani petrecuţi în turnee pentru a încerca să îndrepte greşelile trecutului şi a se reapropia de cei dragi. Fiica lui Ricki este interpretată de Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep, iar Kevin Kline, Audra McDonald, Rick Springfield şi Sebastian Stan completează distribuţia.

Regizat de Jonathan Demme, cu scenariul semnat de Diablo Cody, ambii premiaţi cu Oscar, Ricki şi the Flash marchează a treia colaborare pe marele ecran între Streep şi Kline, după Sophie's Choice (1982) şi A Prairie Home Companion (2006).

Vineri, 30 septembrie, de la ora 21.00, Gillian Anderson şi David Strathairn fac echipă în „UFO”, un thriller sci-fi care readuce în discuţie existenţa extratereştilor. Derek, un student strălucit, porneşte o investigaţie după ce o serie de apariţii misterioase sunt raportate de mai multe aeroporturi din Statele Unite ale Americii. Derek este convins că acestea sunt OZN-uri şi este hotărât să îşi demonstreze teoria.

Din 15 septembrie, AXN White difuzează „Brousko”, un serial dramă de dragoste, a cărui acţiune se desfăşoară în Creta şi Cipru. Melina şi Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună şi care trăiesc o incredibilă poveste de dragoste, care le va da întreaga lume peste cap.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.