Un recital de poezie susţinut de Anca Sigartău şi Marius Bodochi va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Teatrul de Stat Constanţa, ei urmând să prezinte texte celebre din lirica naţională şi internaţională, preţul unui bilet fiind de 30 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Teatrului de Stat Constanţa, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 19.00, în sala teatrului, va avea loc un spectacol susţinut de actorii Anca Sigartău şi Marius Bodochi. 

“Spectacolul, intitulat «De la om la om», este un recital al celor doi cunoscuţi actori, care vor interpreta texte de Vasile Alecsandri, La Fontaine, William Shakespeare, Mihai Eminescu, Tennessee Williams, Cesare Pascarella, Jorge Luis Borges, Adrian Păunescu, Carlos de Andrade, Roberto Sanesi. Recitalul va fi ambientat cu muzică originală, compusă şi interpretată live de Anca Sigartău”, se arată în comunicatul Teatrului de Stat Constanţa.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Marius Bodochi este unul dintre protagoniştii piesei “Ursul”, de A.P. Cehov, care a avut recent premiera la Teatrul de Stat Constanţa.

De asemenea, duminică, 16 octombrie, tot de la ora 19.00, tot în sala teatrului, constănţenii vor putea urmări un spectaco al Teatrului de Artă Bucureşti, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. 

“«Omul care mânca lumea»,  piesa de debut, multi-premiată, a tânărului dramaturg şi regizor german Nis-Momme Stockmann, tratează cu cinism diferite aspecte ale societăţii contemporane. Din cauza presiunilor sociale şi personale, personajul principal - un tânăr de 35 de ani - trece printr-un moment de criză şi caută să îşi recapete identitatea, încercând să dea un sens nou vieţii sale”, se arată în comunicat.

Din distribuţie fac parte: Şerban Gomoi, Romeo Pop, Antoaneta Cojocaru/ Sorina Ştefănescu, Alex Călin, Liviu Chiţu  Şi la acest spectacol preţul unui bilet este 30 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.