Realizatorul de televiziune David Attenborough, rapperul Dave şi compozitorul Hans Zimmer au colaborat pentru un program special despre natură, realizat pentru BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată „Planet Earth: A Celebration”, producţia care va cuprinde imagini din anterioarele producţii ale lui Attenborough „Planet Earth II” şi „Blue Planet II”, „are menirea de a ridica moralul spectatorilor într-o perioadă de incertitudine internaţională”, a transmis reţeaua de televiziune.

Attenborough a înregistrat noi comentarii pentru program, în timp ce Zimmer, împreună cu alţi compozitori, a revizuit coloana sonoră originală şi a adăugat noi compoziţii.

Pentru program, rapperul Dave a cântat la pian şi a fost acompaniat de BBC Concert Orchestra.

„Mereu am fost un admirator al documentarelor puternice despre istorie naturală. Acesta este un program în care natura şi muzica se întâlnesc, aşadar a fost normal să îmi dedic talentul, timpul şi atenţia acestui proiect. A fost o plăcere să lucrez alături de Sir David Attenborough şi Hans Zimmer”, a transmis Dave.

Zimmer, cunoscut pentru coloanele sonore ale unor filme ca „The Dark Knight”, „Gladiator” şi „The Lion King”, pentru acesta din urmă primind Oscarul în 1995, a spus: „Să lucrez cu David pentru atât de multe dintre programele lui magnifice care sărbătoresc natura şi planeta noastră a fost o bucurie pentru mine. Sunt mereu inspirat de ce reuşeşte să capteze, iar colecţia de secvenţe din «Planet Earth: A Celebration» este cu adevărat specială”.

„Planet Earth: A Celebration” va fi difuzat la finalul lunii august de BBC One.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.