RCS & RDS acuză trustul Intact că a declanşat împotriva sa şi a unora dintre acţionarii şi managerii săi o campanie de denigrare, anunţând că se va adresa justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noua campanie de denigrare iniţiată de Antena 3, Antena 1 şi de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia împotriva RCS & RDS şi împotriva unora dintre acţionarii şi managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel încât ne vom adresa justiţiei pentru a ne proteja drepturile şi interesele legitime", precizează RCS & RDS într-un comunicat.

 

De asemenea, acuză canalele media ale Trustului Intact de continuarea "practicii de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normelor legale" pentru a-i produce prejudicii de imagine, "prezentând publicului în mod tendenţios, cu rea-credinţă informaţii şi ştiri false".

 

RCS & RDS anunţă că nu va răspunde "provocărilor canalelor media ale Trustului Intact".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.