Seria de succes "Keeping Up with the Kardashians" revine la postul de televiziune E! cu sezonul 15, din 12 august, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sezon apar noi membri pe măsură ce Khloe şi Kylie experimentează pentru prima dată maternitatea, iar Kim devine mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei mame surogat. În acelaşi timp tensiunile încep să se acumuleze între surorile mai mari pe măsură ce Kim şi Khloe pun la îndoială priorităţile lui Kourtney, determinând-o pe aceasta să analizeze atent loialitatea faţă de familie. 

Kim şi Kourtney se hotărăsc să se implice în avocatură şi merg în Washington unde vor a pleda pentru două cauze în care cred cu tărie. Kourtney se implică în cauza produselor de igienă mai sigure, în timp ce Kim are misiunea de a se întâlni cu preşedintele Donald Trump pentru a obţine graţierea lui Alice Marie Johnson, o femeie închisă pe viaţă pentru o infracţiune ce implică droguri. 

Kendall îşi continuă cu succes cariera în modeling şi se bucură de noile experienţe oferite de ţările în care călătoreşte, mai ales în Franţa, unde îşi retrăieşte copilăria. Kourtney şi Scott îmbrăţişează ”noua normalitate”, consecinţă a discuţiilor avute despre co-parenting, iar Kim reacţionează în urma unor comentarii ale lui Kanye în timp ce el se pregăteşte de lansarea unui nou album.
 
Tot în acest sezon clanul Kardashian-Jenner-West se reuneşte pentru a participa la emisiunea Celebrity Family Feud pentru o cauză nobilă şi îndeplinind astfel un vis a lui Kanye, acela de a concura în acest format. În ciuda tuturor diferenţelor de opinie, membrii aceastei familii ştiu că sunt mai buni când sunt împreună.

"Keeping Up with the Kardashians" este produs de Ryan Seacrest Productions şi Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv al companiei Ryan Seacrest Productions.

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West şi Khloé Kardashian sunt şi ele producători executivi. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan şi Amanda Weinstein sunt producători executivi pentru Bunim/Murray.

În România E! se găseşte în oferta furnizorilor de televiziunebRCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.