Emisiuni de divertisment, filme, transmisiuni ale unor concerte speciale şi momente din arhiva TVR se numără între programele pregătite de posturile Televiziunii Române pentru finalul de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TVR 1 va difuza programe speciale între 30 decembrie şi 1 ianuarie.

Pe 30 decembrie, de la ora 21.00, va fi difuzat programul „Gala Premiilor Masca de Aur”, găzduit de Toni Grecu. Vor fi trecute în revistă cele mai importante, interesante şi comice evenimente de peste an. Ele vor fi comentate, de mai multe personalităţi, prin videoconferinţe live.

De la ora 21.55, va fi difuzată emisiunea de divertisment „Viaţa bate câmpii”, la care vor fi invitaţi Cătălina Grama-Jojo, Cosmin Natanticu, Catalin Neamţu, Andreea Doinea, Betty Peter, Claudiu Maier şi Toni Grecu.

În prima parte a ultimei zile din an, de la ora 11.55, va fi difuzat concertul aniversar Beethoven 250 dirijat de Daniel Barenboim. Evenimentul a avut loc în prezenţa preşedintelui german Frank-Walter Steinmeier, sub al cărui patronaj se desfăşoară programul aniversar „BTHVN2020”, la Bonn, pe 17 decembrie, ziua de naştere a compozitorului german.

Pe 30 şi 31 decembrie, de la ora 13.30, chef Alex Petricean prezintă şi propune mai multe meniuri pentru trecerea dintre ani.

În noaptea de Revelion, vor fi difuzate finala sezonului „Vedeta populară”, de la ora 20.40, momente de stand-up comedy şi muzicale.

La „Vedeta populară” vor susţine scurte recitaluri Grigore Leşe, Cornelia şi Lupu Rednic, Niculina Stoican.

De la ora 23.00, va începe programul „Revelion la mine acas’”, realizat şi găzduit de Mugur Mihăiescu. După miezul nopţii, de la ora 00.50, „Un Revelion de tot râsul” – muzică, stand-up comedy, magie. Vor fi invitaţi umoristul, cântăreţul şi profesorul de canto Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, actriţă a Teatrului Elisabeta din Bucureşti, Cristi Poe, umorist cunoscut în mediul online, Cristina Strecopitov, cea mai cunoscută femeie magician din România şi Vlad Gălăţianu, de la „Mondenii”.

Programul „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”, peste două ore de cântece de petrecere, va fi difuzat de TVR 1 în două părţi: de la ora 02.10 şi de la 03.20. Şlagăre de ieri şi de azi vor fi interpretate de Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae. Solişti instrumentişti: Georgiana Pană (nai), Theodor Pană (vioară), Marian Pană (vioară), Petrică Pană (vioară), George Udilă (clarinet), Nelu Radu (ţambal).

Ca în fiecare an, Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi transmis în direct de TVR 1, pe 1 ianuarie 2021, de la ora 12.15. Evenimentul va avea loc fără public în Sala de Aur de la Musikverein Viena. La pupitru se va afla Ricardo Muti.

De la ora 21.10, va fi difuzată prima parte a programului „Nu uita că eşti român - Anul Nou cu bucurie”, găzduit de Iuliana Tudor. Partea a doua va putea fi urmărită pe 3 ianuarie, de la aceeaşi oră. Petrecerea are loc la Gura Râului din judeţul Sibiu, iar gazde ne sunt membrii Ansamblului Junii Sibiului.

Invitaţi sunt Nicolae Furdui Iancu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Florica Zaha, Alexandru Pugna, Matilda Pascal Cojocăriţa, Andreea Voica, Mariana Deac, Viorica Macovei, Mariana Ionescu Căpitănescu, Aurel Tămaş, Petrică Mâţu Stoian, Elena Pădure, Ovidiu Homorodean şi Alina Pinca, între alţii.

Postul TVR 2 propune pentru ultimele zile ale anului spectacole de circ, filme şi ediţii speciale ale emisiunilor consacrate.

În noaptea dintre ani, de la ora 20.00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba prezintă „Gala Telerevelioanelor”, cu momente susţinute de actorii Florin Piersic, Ion Dichiseanu, Horaţiu Mălăele, Marius Rizea, Mirela Zeţa şi Silviu Debu.

De la ora 23.30, Paul Surugiu este gazda „Fuegovelion - Din colecţia de anul nou!”. Comedia „Atenţie, nu ne supăraţi!”, cu Bud Spencer, va fi difuzată de la ora 02.45, iar de la ora 04:25 începe „Petrecerea Clejanilor”. Melodii ale lui Gică Petrescu, reunite sub titlul „Ia, mai toarnă un păhărel!”, de la ora 05.15, vor completa dimineaţa primei zile a anului 2021, la TVR 2.

TVR 2 difuzează pe 29, 30 şi 31 decembrie, de la ora 15.00, spectacole din Festivalul de circ de la Monte Carlo şi Festivalul Mondial al Circului de Mâine.

Spectacolul „Stelele Circului din Beijing - Legenda lui Mulan” va putea fi urmărit pe 1 ianuarie, de la ora 10.40.

O ediţie specială a emisiunii „Nu există nu se poate” va fi difuzată pe 31 decembrie. Andreea Marin încheie anul cu o ediţie alături de Virgil Ianţu, prezentatorul concursului de cultură generală „Câştigă România!”.

Între filmele din program se numără „Sissi, tânăra împărăteasă”, cu Romy Schneider, difuzat pe 2 ianuarie, de la ora 20.10.

Duminică, 3 ianuarie, de la ora 13.00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba propun o nouă ediţie „Gala umorului”, cu momente din Arhiva de Aur a TVR  şi actorii legendari ai comediei româneşti.

La TVR 3, anul 2020 va fi încheiat cu un concert - „John Williams Live in Vienna” - care va începe la ora 21.50.

„Rock ING-UPT 100” va urma, cu Mircea Baniciu, Călin Pop, Tiberiu Bako, Teodor Pop, Octavian Horvath şi Valentin Potra, iar de la ora 01.30, „Remix Rockul Carantinei”, ediţie specială pregătită de Doru Ionescu. De la ora 03.00, vor fi difuzate înregistrări de la Festivalul de Blues Focsani 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.