Postul de televiziune Pro TV ar fi ajuns la o înţelegere pentru opţiunea free-to-air la Campionatul European de Fotbal 2016, la care România va juca primul meci, cu Franţa, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opţiunea free-to-air include: cel mai bun meci al zilei, toate meciurile României, toate meciurile din sferturi, semifinalele şi finala.
Euro 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia.

Opţiunea free-to-air a rămas singura disponibilă, întrucât Dolce Sport, operat de Telekom, deţine toate drepturile pentru toate partidele de la Euro 2016.

Din informaţiile Paginademedia.ro, în urmă cu aproximativ o lună, firma CAA Eleven, vânzătorul drepturilor de difuzare de la Euro 2016, a transmis televiziunilor din România că s-a închis licitaţia şi că în România nu va fi opţiunea free-to-air.

Ulterior acestui anunţ, au venit cu oferte Pro TV, dar şi RCS&RDS (cu postul Digi24). Digi 24 este în lista must carry, ceea ce înseamnă că toţi cabliştii (nu şi operatorii DTH) sunt obligaţi să îl includă în grila de programe. În final, doar Pro TV ar fi rămas în joc, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Despre o posibilă înţelegere Pro TV pentru difuzarea meciurilor de la Euro 2016 a scris şi Sportpesurse.ro, care a precizat că Pro TV ar fi plătit două milioane de euro pentru aceste drepturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.