Prinţul Harry şi soţia sa Meghan îi vor acorda jurnalistei Oprah Winfrey primul interviu de când au părăsit familia regală britanică, luna viitoare, anunţă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry şi Meghan, care au anunţat duminică că aşteaptă al doilea copil, au şocat familia regală anul trecut când au spus că plănuiesc să renunţe la atribuţiile lor regale. 

CBS a precizat că interviul va fi difuzat pe 7 martie.

"Winfrey va vorbi cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi totul, de la părăsirea vieţii regale, căsătorie, viaţa de mamă, activitatea caritabilă până la cum gestionează viaţa sub presiunea publică", se arată într-un comunicat al CBS. 

"Celor două li se va alătura prinţul Harry pe măsură ce vor discuta despre mutarea în Statele Unite şi speranţele lor de viitor pentru familia extinsă". 

Harry şi Meghan s-au căsătorit într-o ceremonie în 2018 care a atras atenţia lumii, dar au renunţat la îndatoririle regale ca urmare a neînţelegerilor cu alţi membrii ai familiei regale şi din cauza presiunii mass-media. 

Cuplul s-a mutat în sudul Californiei împreună cu fiul lor Archie anul trecut. Ei au semnat un acord multianual de producţie cu Netflix Inc., un pas major în privinţa planurilor lor de a deveni independenţi din punct de vedere financiar. 

Relaţia lor cu presa britanică s-a deteriorat şi cuplul a lansat mai multe acţiuni legale împotriva mai multor publicaţii. 

Săptămâna trecută, Meghan a câştigat împotriva Associated Newspapers după ce Mail on Sunday a publicat fragmente din scrisoarea pe care a scris-o tatălui ei în august 2018. 

Winfrey, una dintre cele mai influente şi bogate femei din America, şi-a încheiat în 2011 talk-show-ul de televiziune, unde intervieva preşedinţi şi celebrităţi. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.