Prinţul Harry va adopta o poziţie fermă faţă de tratamentul "nemilos" pe care soţia sa Meghan Markle l-a primit din partea tabloidului britanic Mail on Sunday şi îl va da în judecată, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care duce campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe - o campanie nemiloasă care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru", a spus Harry într-un comunicat. 

Declaraţia sa vine în urma acţiunii legale pe care cuplul a înaintat-o împotriva Mail on Sunday. 

Potrivit unui purtător de cuvânt din Schillings, care o reprezintă pe ducesa de Sussex, cei doi au început procedurile legale împotriva Mail on Sunday şi a companiei mamă Associated Newspapers "pentru că a publicat o scrisoare privată a ducesei, care face parte dintr-o campanie a grupului media de a publica poveşti false în mod deliberat despre ea, precum şi despre soţul ei". 

În mai, Splash News şi-a cerut scuze după ce aceasta a publicat, la începutul lunii ianuarie, fotografii realizate din elicopter cu locuinţa prinţului Harry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.