Respectând tradiţia, Prinţesa de Wales a postat, joi, pe reţelele de socializare o fotografie cu fiica sa Charlotte, care împlineşte 9 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La mulţi ani la 9 ani, Prinţesa Charlotte. Vă mulţumesc pentru toate mesajele voastre frumoase", a scris Kate Middleton, semnându-se "Prinţesa de Wales".

În fiecare an, de ziua lor de naştere, Prinţesa de Wales publică o fotografie pe care le-a făcut-o copiilor ei, George, Charlotte şi Louis. În 23 aprilie, ea a publicat o fotografie a lui Louis, care a împlinit 6 ani.

În fotografia cu Charlotte, ea apare zâmbitoare, sprijinită de un perete acoperit de flori, purtând un pulover albastru, un cardigan roşu şi o fustă din denim. Este vorba de aceeaşi vestă pe care o purta şi în fotografia publicată de Kate de Ziua Mamei. O fotografie pe care prinţesa a recunoscut că a retuşat-o şi pe care agenţiile de presă au decis să o elimine din arhivele lor de imagini.

Modificările aduse acestei fotografii pun sub semnul întrebării alte fotografii, inclusiv una a reginei Elizabeth II înconjurată de nepoţii şi strănepoţii ei.

Această fotografie a provocat un scandal şi a alimentat numeroase zvonuri despre starea de sănătate a prinţesei, care nu anunţase încă că este bolnavă de cancer şi că urmează un tratament de chimioterapie.

Prinţesa Kate, care nu a mai apărut în public de la Crăciunul 2023, a fost operată în luna ianuarie a acestui an şi a anunţat că are cancer în 22 martie anul acesta, provocând un şoc uriaş şi un val de simpatie în Marea Britanie. Povestea ei a contribuit, de asemenea, la sensibilizarea opiniei publice cu privire la cancer, care este din ce în ce mai frecvent la tineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.